flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

На період карантину в Сторожинецькому районному суді встановлено особливий режим роботи!

30 квітня 2020, 11:24

Як повідомлялося раніше, 11 березня 2020 року Постановою Кабінету Міністрів України № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» через спалах у світі коронавірусу з 12 березня до 0З квітня 2020 року в Україні введено карантин.

Враховуючи рекомендації, затверджені рішенням Ради суддів України № 19 від 17 березня 2020 року, відповідно до вимог вищевказаної постанови КМУ, а також з метою мінімізації ризиків розповсюдження гострої респіраторної хвороби COVID-19 та убезпечення населення від наслідків її поширення  наказом голови суду від 30 квітня 2020 року № 02-02/53/2020 в Сторожинецькому районному суді Чернівецької області встановлено особливий режим роботи суду на період карантину.

Відтак, на період карантину припинено усі заходи, не пов’язані з процесуальною діяльністю суду, припинено проведення особистого прийому громадян керівництвом суду, обмежено допуск в судові засідання осіб, які не є учасниками судових засідань, а також обмежено допуск у судові засідання та приміщення суду осіб з ознаками респіраторних захворювань (блідість обличчя, почервоніння очей, кашель).

Керівництво Сторожинецького районного суду в черговий раз звертається до громадян з проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання справи не передбачають їхньої обов'язкової присутності, а також від особистого відвідування суду без нагальної потреби. Наголошуємо, що наразі в суді існує можливість брати участь в судовому засіданні в дистанційному режимі за допомогою відеоконференцзв’язку.

Будь які документи можуть бути надіслані на електронну пошту суду: inbox@st.cv.court.gov.ua.

Крім того, користувачам судових послуг пропонуємо скористатися сервісами підсистеми «Електронний суд» (https://e-court.mail.gov.ua/). Електронний суд дозволяє подавати учасникам судового процесу до суду документи в електронному вигляді, а також надсилати таким учасникам процесуальні документи в електронному вигляді дистанційно.

Просимо вибачення за тимчасові незручності.

 

Керівництво суду