flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця – Старшого судового розпорядника

23 липня 2015, 11:22

 Сторожинецький  районний суд м.Сторожинець вул. Чернівецька ,6   оголошує конкурс на заміщення вакантної  посади  державного службовця  – Старшого судового  розпорядника.

 

        Вимоги до кандидата : вища освіта за спеціальністю "Правознавство" або "Правоохоронна діяльність" з  освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче бакалавра стаж роботи на державній службі в судових органах України не менше 2 років  або загальний стаж роботи за фахом не менше 3 років . 

 

         Для участі у конкурсі подаються документи:

 

  - заява про участь у конкурсі;

 

заповнена особова картка (форма П-2 ДС) з відповідними  додатками;

 

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см ;

 

 -  копії документів про освіту , підвищення кваліфікації , присвоєння вченого звання ,        присудження наукового ступеня ;

 

- декларацію про майно , доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою , передбаченою Законом України « Про засади запобігання і протидії корупції »;

 

 - копія документа який посвідчує особу (паспорт);

 

- копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);

 

- довідку про допуск до державної таємниці (у разі його наявності );

 

 - копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру;

 

Особи можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня  і репутації (характеристики , рекомендації , наукові публікації тощо).

 

       Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень, тощо, можна отримати за тел. 2-53-90  або під час особистого прийому кадровою службою  в приміщенніСторожинецького районного суду  понеділок – четвер з 9.00 – 18.00 год., п’ятниця – з 09.00 – 17.00 год.

 

 

Документи приймаються до 23.08.2015 року !

 

 

Адміністрація суду!